Отворена изложба “Свједоци у времену” Младена Мићића

У галерији Завичајног музеја Градишка, дана, 17. септембра је отворена изложба слика и цртежа “Свједоци у времену”, младог умјетника Младена Мићића.

Мићић је истакао да су на изложби представљена дјела која су стварана током његовог студирања на Ликовној академији у Бањалуци.

“Ријеч је о дјелима која представљају мој концепт,а то је вријеме и људи у времену,“ рекао је Мићић и додао да му је драго што има прилику да излаже у Градишци и да је ово његова друга самостална изложба.

Директор Завичајног музеја Градишка, Бојан Вујчић рекао је да Музеј, у сарадњи са Академијом умјетности у Бањалуци, већ трећу годину заредом додјељује награду креативним и талентованим младим умјетницима, као подстицај за њихов даљи ради напредак.

“Ми смо Младена наградили прошле године, али због ситуације са короном изложба је одгођена за ову годину, али мислим да је дошла у право вријеме, пред славу Града и сигурно је да ће бити посјећена“, рекао је Вујчић и додао да је изложба отворена наредних мјесец дана.

Након ове изложбе, музејска публика имаће прилику погледати слике са 19.сазива Ликовне колоније Градишка, док је за новембар планирана изложба поводом 100 година Гимназије у Градишци.

Фото галерија: